Hoppa till huvudinnehåll

Blogg & nyheter

Harmoni Expo 6-7 april 2024_köp biljett

Välkommen att prova Trager® Approach på Harmoni Expo-mässan i Solna 6-7 april 2024. Svenska Tragerföreningen finns återigen på plats i Solnahallen där vi bland annat kommer att ge Trager® prova-på-sessioner. Vi kommer även att sälja boken ”En guide till Trager Mentastics – rörelse, beröring, avspänning” av Milton Trager och Cathy Hammond som översatts till svenska av författaren Agneta Pleijel. En vacker översättning till ett fint mässpris.  

Trager_hand_vila_860x372
Vila och ro med Trager® Approach. Foto: Birgitta Hultqvist

Åsa Lundell och Birgitta Hultqvist arrangerade en Trager® intro prova-på-eftermiddag den 18 november i Stockholm. Det blev en fin eftermiddag med fyra nyfikna deltagare med olika erfarenhet av kroppsbehandlingar sedan tidigare. 

Trager-session händer vid käke_HarmoniExpo_h23
Djup avspänning med Trager® Approach. Foto: Birgitta Hultqvist

Svenska Tragerföreningen var med på Harmoni Expo-mässan i Solna 28-29 oktober 2023. Titta in på sidan för att se fler bilder från de intensiva dagarna med många givande och härliga möten. 

Body-Spirit-Move med Ann-Charlotte Fogel trager.se
Ann-Charlotte Fogel, diplomerad Trager®terapeut och danspedagog. 

Tjugo år med Body-Spirit-Move. Så länge har Ann-Charlotte Fogel, danspedagog och diplomerad Trager® terapeut, haft återkommande sommarkurser i frigörande dans på Billströmska folkhögskolan på Tjörn. Hon kallar kursen för Body-Spirit-Move och den är i mångt och mycket inspirerad av de mjuka rörelseövningarna och tankesättet som finns i Trager® Approach.

Svenska Tragerföreningen på Harmoni Expo v23
I Svenska Tragerföreningens monter fr v Birgitta Hultqvist, Ann-Charlotte Fogel,  Jan Fogel och Åsa Lundell. 

Svenska Tragerföreningen var den 25-26 mars 2023 för tredje gången med på mässan Harmoni Expo i Solna. En kul och intensiv helg med många fina möten och prova på Trager®sessioner. Fullbokat så gott som hela tiden.